Please enable javascript in your browser to view this site!

Filippa Goula Kjær Nielsen case study

scholarship winner filippa.jpg

Mit navn er Filippa, og jeg studerer en 2-årig kandidatgrad i Marketing ved Griffith University i Australien.  Jeg har en bachelorgrad fra Copenhagen Business School, og jeg har forinden været bosat i England. Jeg har altid drømt om at læse min kandidatgrad i udlandet, og jeg valgte derfor at gøre det til en realitet.

Jeg besluttede mig for at studere ved Griffith University, da universitet først og fremmest tilbyder lige netop den uddannelse, jeg er interesseret i. Selve universitet er blandt top 5 % i verden, og det er kendt for at have et ekstremt godt studiemiljø med studerende og professorer fra hele verden. Derudover har jeg altid drømt om at studere i et engelsktalende varmt land, og Australien var helt perfekt med den fantastiske natur, hvide sandstrande og solrige vejr året rundt.

Legater har spillet en utrolig stor og vigtig rolle i forhold til at gøre mit udlandsophold en realitet, og jeg er overbevist om, at der aldrig har været bedre muligheder for at finansiere et studieophold, end der er i dag. Jeg valgte derfor at tage kontakt til Fundraising.how inden min afrejse til Australien. Jeg havde allerede gjort en del arbejde selv, men jeg manglede noget ekspertrådgiving, der kunne hjælpe mig endnu bedre på vej samt gøre min ansøgning og selve processen mere ligetil.

Jeg valgte derfor at købe Premiumpakken og det er den bedste beslutning nogensinde. Uanset hvor i din ansøgningsproces du er, så er der hjælp at hente. Medarbejderne ekstremt dygtige og kompetent, og der er ingen tvivl om, at de ved, hvad de snakker om. Jeg var tiknyttet Claus, som lavede en skræddersyet legatliste med legater, der passede specifikt til mit formål og min profil, og jeg fik feedback og korrekturforslag på mine ansøgningsdokumenter. Til sidst i processen havde vi et Skype-opkald, hvor Claus gennemgik det hele med mig, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Det var lige præcis den ekspertrådgiving, som jeg havde søgt efter.

En særlig ting som de virkelig har hjulpet mig med er, hvordan man på bedst mulig vis kan målrette sine ansøgninger. Dette har været den største øjenåbner for mig. Ét er at ansøge de rette legater; noget andet er at ansøge dem rigtigt.

Jeg har på nuværende tidspunkt fået bevilliget 134.000 DKK. Uden Fundraising.how havde det ikke været muligt at opnå de resultater og den viden, som jeg har på nuværende tidspunkt. Uanset om du skal på udveksling eller læse en hel uddannelse i udlandet, så kan det virke meget overvældende med alle de fonde, legater og formelle kriterier, der er, og det kræver hårdt arbejde og tid at søge legater.  Så hvis du ønsker at maksimere dine chancer for at få dit studieophold fuldt finansieret, så kan jeg kun anbefale at tage kontakt til Fundraising.how. Det vil spare dig en masse tid, frustration og sidst men ikke mindst give dig den nødvendige viden der kræves for at være succesfuld i din legatansøgningsproces.

Mine 3 bedste råd til legatansøgningsprocessen

  1. Start i god tid og gør din legatansøgningsproces til en prioritet

  2. Legatverden er en jungle at finde rundt i, så spar spild tid og frustration ved at tage kontakt til Fundraising.how. De hjælper dig på rette vej fra starten af og finder legater , som du er kvalificeret til samt lærer dig hvordan du skal ansøge disse specifikke fonde.

  3. Målret din ansøgning til hver specifik fond